^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

Ingyenes számlázó program

 

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.


A számlázóprogram a számla kibocsátására alkalmas számítástechnikai program, programfunkció, programmodul, ideértve az online számlázó rendszereket is. Online számlázó rendszer alatt – az általános fogalomhasználat szerint – a hálózaton keresztül elérhető, számlázó szolgáltatást nyújtó rendszer értendő. A számlának az adóigazgatási azonosíthatóság követelményeinek meg kell felelnie. A számlázóprogramokat gyakran olyan csomagban lehet megvásárolni, amely több könyvelési feladatra (pl. készlet kezelésére) is alkalmas. Egyes számlázóprogramok képesek a magyar nyelv mellett idegen nyelveken is kiállítani a számlát. Egyre inkább követelmény több pénznem kezelése is.

Fontos! 2008.01.01.-től érvényben levő PM rendelet szerint -, a proogram csak akkor használható érvényes számlák kibocsátására ha a felhasználó a nevére szóló nyilatkozattal rendelkezik a szoftver gyártójától. 

2015 július 1-től hatályba lépő 19. §-a szerint: „Adóhatósági ellenőrzés céljából az adóalany az xml formátumban megőrzött számla adatait a 2. melléklet szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben, az egyéb elektronikus formában megőrzött számla esetében a 2. melléklet szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben, vagy pdf formátumban köteles rendelkezésre bocsátani.”

Ügyvitel.Net Számla Grátisz(tipp!)-Egyszerű és ingyenes számlázó program

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

ugyvitelnet Ügyvitel.Net Számla Grátisz(tipp!)

Ügyviteli program.
Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/7
fejlesztõ: Ügyvitel.Net Kft.
Honlap : http://www.ugyvitel.net/szamla_gratisz
Licenc : ingyenes (regisztrációt igényel)

Évente kevés számlát készít, de nincs kedve papíron írogatni és számolgatni? Kényelmetlen az esetleges elírások miatt a javítás, vagy csak sokkal szebb lenne egy számítógéppel kiállított logós számla? Minden vágya ilyen gyorsan teljesülhessen! Pár perc alatt birtokba veheti teljesen díjmentesen az Ügyvitel.Net Számla Grátisz ingyenes számlázóprogramot és készítheti a szép számlákat. A rendszerben 24 számla állítható ki, 24 ügyfél és 24 termék rögzíthető. Amikor cége fejlődik és további funkciókra is szüksége lenne, vagy már sok számlát kellene kiállítani, egyszerűen válthat magasabb, komplexebb verzióra és nem kell egy új programot megtanulnia.

Termékeink fejlesztésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy minden átlátható és kényelmes legyen – ne legyen szükséges egy rendszergazda a program telepítéséhez és használatához.

Ha mégis valami kérdése van, díjmentes e-mailes terméktámogatást biztosítunk a hét minden napján. természetesen a NAV igazolást is kiállítjuk és biztosítjuk a törvényi változások követését.

Letöltés itt: http://www.ugyvitel.net/

Kulcs-soft számlázi jó

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

szamlaznijoÜgyviteli programok.

Op.rend.: Böngészőben fut 
fejlesztõ:
Kulcs-Soft

Honlap :
http://www.kulcs-soft.hu
Licenc : ingyenes (Regisztráció kell hozzá).


A bemutató adatbázisban előre feltöltött adatok segítségével próbálhatja ki a Számlázni Jó! és a Számlázni Kényelmes! kiegészítő csomag lehetőségeit is. Felhívjuk a figyelmét, hogy hiteles adóügyi bizonylat kiállítására a bemutató változat nem alkalmas (demó felirat kerül a bizonylatokra).
Ingyenesen Törvényesen & Kényelmesen Gyorsan Kötöttségek nélkül Biztonságosan Pontosan &Szépen

Bővebben...

számlázz.hu - ingyenes számlázó

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

szamlazzhuÜgyviteli programok.

Op.rend.: Online böngészőben
fejlesztõ: KBOSS.hu Kft.
Honlap :http://www.szamlazz.hu/
Licenc : ingyenes (regisztráció kell).

Bárhol számlázhat. Csak internet elérés kell hozzá. Adatait, kimenő számláit, és a számlák alapján készülő jelentéseket is bármikor, bárhol lekérdezheti. Nem csak az üzletben, az irodában: akár otthon, vagy akár a Balaton parton is. Nem csak munkaidőben: akár hétvégén, éjszaka is. Nem kell a jogszabályok változását figyelnie.

Bővebben...

szamlacenter.hu

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív

szamlacenterÜgyviteli programok.

Op.rend.: Böngészőben fut.
fejlesztõ: MediaCenter Hungary Kft
Honlap :http://www.szamlacenter.hu
Licenc : ingyenes (regisztráció kell).

Bárhol számlázhat. Csak internet elérés kell hozzá. Adatait, kimenő számláit, és a számlák alapján készülő jelentéseket is bármikor, bárhol lekérdezheti. Nem csak az üzletben, az irodában: akár otthon, vagy akár a Balaton parton is. Nem csak munkaidőben: akár hétvégén, éjszaka is. Nem kell a jogszabályok változását figyelnie.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube