^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

Kettős könyvelő

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

A könyvelés és a számvitel egy információs rendszer, mely a gazdálkodó szervezetek működését mutatja be. A könyvviteli tevékenység során gyűjti, rögzíti, rendszerezi és bemutatja egy gazdasági egység (vállalat, szövetkezet, egyesület, közintézmény stb.) vagyonára és eredményességére vonatkozó adatokat.
Az adatgyűjtés célja az érdekelt döntéshozók (vezetők, tulajdonosok, hitelezők, befektetők) és ellenőrző szervek (például adóhivatal) számára megfelelő információ biztosítása.

Az itt található ingyenes könyvelő programok a kettős könyvvitelt vezető cégek teljes könyvelésére alkalmas. Kis, és közepes forgalmú cégeknek, induló vállalkozásoknak könyvelő szakembereknek és könyvelő irodáknak a munkáját is egyaránt eredményesen támogatja az aktuális törvényi szabályozásoknak is maradéktalanul megfelelő programok.

Dimenzió Kft - Ingyenes kettőskönyvelő program

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

dimenzio

Ingyenes kettõs könyvelõ program:

Ügyviteli - számviteli program. 
Operációs rendszer: Windows
fejlesztõ: Dimenzió Kft.

Honlap : http://dimenzio-kft.hu/
Licenc : ingyenes (freeware) 200 tételig

20. születésnapunk alkalmából meghirdetett ajánlatunk továbbra is érvényes, melynek keretében 200 tétel/cég/üzleti év mértékig – gépszám és cégszám korlátozás nélkül – ingyenesen biztosítjuk a DimSQL Főkönyv modul használatát.

Bővebben...

Számadó - Ingyenes kettős könyvelő

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

 

Ingyenes kettõs könyvelõ program:

Ügyviteli - számviteli program. 
Op.rend.: Windows
fejlesztõ: SZÁMADÓ Kft.

Honlap : http://szamado.hu/
Licenc : ingyenes (freeware)

SZÁMADÓ free programok  "Használd ahogy van" típusú szoftverek, azaz a fejlesztő cég kötelező érvénnyel nem vállal semmilyen fejlesztést, vagy javítást. Ez azt jelenti, hogy amíg a jogszabályok és egyéb feltételek változásai lehetővé teszik a program üzemeltetését addig az térítés mentesen használható.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube