^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 87 vendég és 0 tag böngészi

Facebook oldal

Ingyenes bérprogramok

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

SZÁMADÓ bér free Ingyenes bérszámfejtő program

Ügyviteli program.

Op.rend.: Windows
fejlesztõ: SZÁMADÓ Kft.

Honlap :
http://www.szamado.hu/
Licenc : ingyenes (freeware)


SZÁMADÓ free bér program  "Használd ahogy van" típusú szoftver, azaz a forgalmazó cég kötelező érvénnyel nem vállalja a felmerülő fejlesztéseket, vagy javításokat. Ez azt jelenti, hogy amíg a jogszabályok változásai lehetővé teszik a program használatát addig az térítésmentes.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube