^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 127 vendég és 0 tag böngészi

Facebook oldal

Ingyenes irodai programok, szövegszerkesztők, vírusírtók

Google Dokumentumok, google drive

A Google Dokumentumok intelligens szerkesztő- és stíluseszközei segítenek egyszerűen formázni a szöveget és a bekezdéseket, hogy életre kelthesse dokumentumait. Több száz betűtípusból válogathat, valamint linkeket, képeket és rajzokat adhat a szöveghez. Mindezt ingyen. Elég hozzá egy gmail fiókot regisztrálni és a google drive-on online elérhetővé válik az összes alkalmazás. Előnyei közé tarozik, hogy mivel online akár többen és bárhonnan használhatjuk a dokumentumokat egyszerre.

google dokumentumok

Bővebben...

SoftMaker Free Office ingyenes irodai programcsomag

SoftMaker-féle Free Office programcsomag, amely ugyancsak ingyen tölthető le és telepíthető, igaz, csak magánszemélyeknek. Otthoni használatra viszont kiváló választás, már csak azért is, mert a felépítése rendkívül hasonlít a korábbi, évek Microsoft Office szoftvereihez. Szóval akinek anno az jött be és szeretne ingyenes programot használni vagy nem akar fizetős verziókat vásárolni. Annak lehet, hogy ez jobban tetszik majd ráadásul ingyen.

Bővebben...

LIBREOFFICE irodai programcsomag

Az OpenOffice egyik változata a LibreOffice, amely támogatottságát illetően szerencsésebb helyzetben van, mint elődje. Ha esetleg eddig OpenOffice-t használtunk és szeretnénk újabb ingyenes irodai csomagot ez lehet a leginkább alkalmas alternatíva, hiszen felületében, funkcióiban, alkalmazásaiban gyakorlatilag pont olyan, mint az elődje . Teljesen ingyenes, így a váltás gyakorlatilag annyiból áll, hogy letöltjük és telepítjük. Használható Windowson, Macen, Linuxon egyaránt, teljesen magyar felülettel és magyar helyesírás-ellenőrzővel. 

libreoffice

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube