^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 130 vendég és 0 tag böngészi

Facebook oldal

Ingyenes számlázó program

 

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.


A számlázóprogram a számla kibocsátására alkalmas számítástechnikai program, programfunkció, programmodul, ideértve az online számlázó rendszereket is. Online számlázó rendszer alatt – az általános fogalomhasználat szerint – a hálózaton keresztül elérhető, számlázó szolgáltatást nyújtó rendszer értendő. A számlának az adóigazgatási azonosíthatóság követelményeinek meg kell felelnie. A számlázóprogramokat gyakran olyan csomagban lehet megvásárolni, amely több könyvelési feladatra (pl. készlet kezelésére) is alkalmas. Egyes számlázóprogramok képesek a magyar nyelv mellett idegen nyelveken is kiállítani a számlát. Egyre inkább követelmény több pénznem kezelése is.

Fontos! 2008.01.01.-től érvényben levő PM rendelet szerint -, a proogram csak akkor használható érvényes számlák kibocsátására ha a felhasználó a nevére szóló nyilatkozattal rendelkezik a szoftver gyártójától. 

2015 július 1-től hatályba lépő 19. §-a szerint: „Adóhatósági ellenőrzés céljából az adóalany az xml formátumban megőrzött számla adatait a 2. melléklet szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben, az egyéb elektronikus formában megőrzött számla esetében a 2. melléklet szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben, vagy pdf formátumban köteles rendelkezésre bocsátani.”

Ügyvitel.Net Számla Grátisz(tipp!)-Egyszerű és ingyenes számlázó program

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

ugyvitelnet Ügyvitel.Net Számla Grátisz(tipp!)

Ügyviteli program.
Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/7
fejlesztõ: Ügyvitel.Net Kft.
Honlap : http://www.ugyvitel.net/szamla_gratisz
Licenc : ingyenes (regisztrációt igényel)

Egy nagyon könnyen kezelhető ingyenes számlázó prgram, amelynek segítségével tetszetős számlákat állíthat ki. Elkerülheti a kézi számlatömböknél előforduló elírásokból származó hibákat, kellemetlenségeket.

A számítógéppel kiállított számlán logót is használhatunk, ezáltal a számlakép külseje szép és praktikus. A program kezelőfelülete logikus, egyszerű így néhány perc alatt birtokba veheti ezt az ingyenes számlázóprogramot. A program 24 számla kiállítására alkalmas, emeleltt 24 partner és 24 különféle árucikkk rögzíthető. Ha pedig a későbbiekben a cége fejlődni kezd és további funkciókra lesz szüksége, vagy szeretne több számlát kiállítani, akkor egyszerűen váltson a komplexebb verzióra így nem kell egy teljesen új programot megtanulnia.
A program fejlesztésekor az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy átlátható és könnyen használható legyen.

Ha mégis kérdése lenne, a gyártó díjmentes terméktámogatást biztosít e-mailben a hét minden napján. A NAV igazolás is jár hozzá, illetve biztosítja a törvényi változások folyamatos követését.

Letöltés itt: http://www.ugyvitel.net/

Kulcs-soft számlázi jó

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

szamlaznijoÜgyviteli programok.

Op.rend.: Böngészőben fut 
fejlesztõ:
Kulcs-Soft

Honlap :
http://www.kulcs-soft.hu
Licenc : ingyenes (Regisztráció kell hozzá).


A bemutató adatbázisban előre feltöltött adatok segítségével próbálhatja ki a Számlázni Jó! és a Számlázni Kényelmes! kiegészítő csomag lehetőségeit is. Felhívjuk a figyelmét, hogy hiteles adóügyi bizonylat kiállítására a bemutató változat nem alkalmas (demó felirat kerül a bizonylatokra).
Ingyenesen Törvényesen & Kényelmesen Gyorsan Kötöttségek nélkül Biztonságosan Pontosan &Szépen

Bővebben...

számlázz.hu - ingyenes számlázó

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

szamlazzhuÜgyviteli programok.

Op.rend.: Online böngészőben
fejlesztõ: KBOSS.hu Kft.
Honlap :http://www.szamlazz.hu/
Licenc : ingyenes (regisztráció kell).

Bárhol számlázhat. Csak internet elérés kell hozzá. Adatait, kimenő számláit, és a számlák alapján készülő jelentéseket is bármikor, bárhol lekérdezheti. Nem csak az üzletben, az irodában: akár otthon, vagy akár a Balaton parton is. Nem csak munkaidőben: akár hétvégén, éjszaka is. Nem kell a jogszabályok változását figyelnie.

Bővebben...

szamlacenter.hu

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív

szamlacenterÜgyviteli programok.

Op.rend.: Böngészőben fut.
fejlesztõ: MediaCenter Hungary Kft
Honlap :http://www.szamlacenter.hu
Licenc : ingyenes (regisztráció kell).

Bárhol számlázhat. Csak internet elérés kell hozzá. Adatait, kimenő számláit, és a számlák alapján készülő jelentéseket is bármikor, bárhol lekérdezheti. Nem csak az üzletben, az irodában: akár otthon, vagy akár a Balaton parton is. Nem csak munkaidőben: akár hétvégén, éjszaka is. Nem kell a jogszabályok változását figyelnie.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube