^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 120 vendég és 0 tag böngészi

Facebook oldal

Útnyilvántartó

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

Az útnyilvántartás olyan bizonylat, amellyel a céges autó hivatali, illetve üzleti utazásait van lehetőség elszámolni. Minden gépjármű esetében külön útnyilvántartást kell vezetni. Az útnyilvántartáson a költségek elszámolása az üzemanyagszámlák alapján történik. Az útnyilvántartásnak egy esetleges ellenőrzés során naprakésznek kell lennie. Az útnyilvántartás vezetését korszerű útnyilvántartó programok segítik.

Figyelem: Az alábbi letölthető programok ingyenesek, viszont a fejlesztésük már megszűnt. Illetve nincs hozzájuk támogatás sem. 

MyWay - ingyenes útnyilvántartó

mywayÜgyviteli program.

Op.rend.: Windows 
fejlesztõ:
Kántor Gergely

Honlap :
http://www.freeweb.hu/myway
Licenc : ingyenes (freeware)

A program legfrissebb verziója korlátozások nélkül elérhetõ. Ehhez töltse le a telepítõt, egy átmeneti mappába tömörítse ki és onnan telepítse. 

Bővebben...

Fontis UT útnyilvántartó program

fontisÜgyviteli program.

Op.rend.: Windows 
fejlesztõ: 
FONTIS SOFTWARE

Honlap : 
http://www.fontis.hu
Licenc : ingyenes (freeware)

Az UT útnyilvántartó programmal céges utazásait tudja nyilvántartani, és ebbõl a nyilvántartásból a törvényi elõírásoknak megfelelõen útiköltségeit számítani.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube