Ingyenes programok az ügyvitel világából. Ingyenes számlázó programok.
E Szamla

Két legismertebb online számlázó program bemutatása

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nézelődjünk az online számlázás, az online számlázók világában. 

Érdemes először körbenéznünk a felhozatalban, amely óriási kínálattal kényeztet bennünket. Nézzük meg, úgy tájékozódjuk, például, hogy mivel foglalkozik cégünk,

 milyen forgalmat bonyolítunk le, mekkora ügyfélkörrel vagyunk kapcsolatban, melyek azok a legfontosabb tényezők, amivel szeretnénk, hogy munkánk gyorsabb, hatékonyabb, könnyebb legyen.

És még egy fontos tényező tartsuk szem előtt azt is, hogy mi (legtöbben) környezettudatos emberek is vagyunk. Nos, ezeknek a kritériumoknak az online számlázás, az online számlázók maximálisan meg tudnak felelni.

Online számlázók Önért: 

Amennyiben Ön nemrégiben indította vállalkozását, mindenképpen figyelni kell arra, hogy a leghatékonyabban működő online számlázó-programot válassza. A legkevesebb költség ráfordítással, kevesebb adminisztratív feladatok elvégzésére legyen hívatott a választott program, legyen az ár és felhasználóbarát is egyben.

Ha az Ön cége, vállalkozása a hatalmas felhozatalból az egyik legelterjedtebb Számlázz.hu online számlázó csomagok közül választ, Ön biztos jó döntést hozott.
https://www.szamlazz.hu/szamla/main cég online programját használva, valóban a szlogen szóról-szóra igaz, hogy egyszerűen és gyorsan dolgozhatunk vele. Lényeges, hogy telepítés nélkül, regisztráció, majd megfelelő funkciók beállítása után máris használatba vehetjük. Fontos, hogy papír alapú és e-számlákat is készíthetünk, mennyiséget illetően tehetjük, ezt korlátlan mennyiségben. Bárhol vagyunk, a rendszerbe lépés után legyen az PC vagy tablet, vagy okos telefon a felhő-technológiának köszönhetően, a bevitt adatok biztonságosan tárolódnak a megfelelő szervereken. A Számlázz.hu online számlázó rendszere könnyen integrálható, így például minden további nélkül összekapcsolható cége számlázása például a könyveléssel.

Lényeges, hogy amennyiben a Számlázz.hu programok közül választ, a NAV illetve minden további jogszabályoknak meg fogunk tudni felelni, mert abszolút jogszabály-követőek, értünk, felhasználókért léteznek, működnek.
Ha Önnek webáruháza van, hatalmas segítséget tud nyújtani a Számla Agent online számlázó adta lehetőség, amely szintén a Számlázz.hu online kínálata. Működése, egyszerű, átlátható, gyors. Nézzünk egy példát röviden; megtörténik a vásárlás, tehát számlát kell kiállítanunk. Ilyenkor Ön, mint webáruház működtető ezt jelzi a Számla Agent rendszerébe, amely ezek után kiállítja az adott számlát, a megfelelő számla adatokkal. Számlánk lehet e-számla, vagy papír alapú számla. Az elkészült számlát a rendszer, amennyiben megbízást adtunk közvetlenül a partnernek is elküldi. Az elkészített számla a későbbiekben is elérhető, illetve letölthető a felhasználói fiókból. Speciális esetekben, amennyiben nem kerül sor számlakészítésre, e-nyugta előállítására is lehetőség van. Tehát, ha webáruháza van, a Számlázz.hu rendszerébe belépve, lehetőségeit használva, jelentős költségmegtakarítással fogunk szembesülni, több ezer termék forgalmát kezelhetjük biztonsággal, számláink gyorsan célhoz érnek.

Fontos, hogy kizárólag a NAV által jóváhagyott rendszerrel dolgozhatunk, hibázás kizárva, kiemeljük, hogy ezt környezetbarát vállalkozóként tesszük. Amennyiben Számla Agent online számlázó segítségével automatizáljuk a számláink-készítését, díjmentes fejlesztési/bővítési segítséget is kaphatunk.

Szintén tökéletes választás lehet a Billingo online számlázó, amennyiben Ön gyorsan, hatékonyan, időt spórolva szeretné számláit elkészíteni, továbbítani és kezelni. A Billingo nem csak egyszerű számlázó, hanem egy komplex rendszer, mely átláthatóbbá teszi vállalkozása pénzügyeit. Minden olyan előny megtalálható itt, ami nélkülözhetetlen egy mai, modern vállalkozásban. Mobilról, tabletről és számítógépről is használható, bárhonnan, bármikor. Kezdő vállalkozóknak is ideális lehet a Billingo ingyenes verziója, mellyel korlátlanul készíthetők hagyományos, papír alapú számlák.

Bővebben:

A Billingo Kata, Master, és Innovátor csomagjai azok számára kiválóak, aki az automatizálás előnyeit kihasználva szeretnék minimalizálni a számlázás körüli teendőket és naprakészen látni vállalkozásuk pénzügyi helyzetét. Az előfizetések korlátlan számú időbélyeggel hitelesített e-számla kiállítást tesznek lehetővé. A bizonylatok elkészítése akár teljesen automatizálható, vagy mindössze néhány kattintással elvégezhető a termék- és partneradatbázis segítségével. A számlák Billingón keresztül ki is küldhetők és nyomon követhetők, így naprakészek lehetünk, hogy partnerünk megnyitotta, elolvasta, vagy letöltötte azokat. 

A Billingo előfizetéses csomagjai ár-érték arányban igazi mesternek számítanak. Olyan sztárfunkciókat tartalmaznak, mint a világszínvonalú API, amivel a számlázó program egyszerűen, sok hónapos fejlesztés nélkül összeköthető webáruházakkal, vagy más, arra alkalmas online rendszerekkel. Nem szabad megfeledkezni emellett az online adatszolgáltatási kötelezettség automatizálásáról, mely rengeteg adminisztrációs terhet vesz le a vállalkozások válláról. Lehetőség van piszkozat, díjbekérő, előlegszámla generálása, csatolmányok hozzáadására, valamint számlaismétlések létrehozására. A Billingóban egyszerre kezelhető több vállalkozás profiljának számlázása. A bizonylatok 8 nyelven állíthatók ki, 37 különféle devizanemben. Az Azonnali fizetéshez a számlákra QR kód generálható. Blokknyomtatóval külső helyszínen is gond nélkül nyomtathatók a számlák. A könyvelői összekötés leegyszerűsíti a könyvelői anyag átadását. Könnyedén exportálhatók és importálhatók a termék- és partner adatok. 

Értesítők küldését is be lehet állítani, valamint automatizálni, legyen az fizetési határidő, vagy fizetési felszólítás. A Billingo számlasablonjaival igazán igényes, modern, gyors és költségkímélő számlákat készíthetünk.

A mai kor alapelvárása a cégektől, vállalkozásoktól: gyorsan, hatékonyan, szabályokat követően dolgozni az igényesség jegyében. Az online számlázással, online számlázók használatával ezeknek az elvárásoknak maximálisan eleget tudunk tenni. Tudja meg és élvezze, az online számlázással a számla készítés felsőfokát.

Keresés