Ingyenes programok az ügyvitel világából. Ingyenes számlázó programok.
Mobilapp Mobil Szamlazo

Android -MOBIL-APP – ügyvitel – „okosan” - Számlázás mobilon

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb mobil platform az Android; mint tudjuk, az Android, egységes, professzionálisan működő mobil rendszer.

 

 A gazdasági élet szinte minden területén találkozhatunk Android alkalmazásokkal, a teljesség igénye nélkül ilyen például a gépjárművek fedélzeti számítógépe, ipari gépek automatizálása, vagy legyen, mondjuk az ügyvitel segítségére, hatékonyságára használt mobil alkalmazás.

Hatalmas segítség, mindenképpen előnyt is jelenthet, például, ha út közben ránézünk az okostelefonra, a tabletre és rögtön tájékozódni tudunk, cégünk ügyviteli folyamatairól, pénzügyi helyzetéről. Tudunk tájékozódni, tájékoztatni partnereket, rögtön aktuális képben vagyunk, például a termékek árairól, készleteinkről, hozzáférünk árajánlatokhoz, számláinkhoz és sorolhatnánk a lehetőségeket még.

Nézzünk szét az ügyvitel területén alkalmazott számlázó mobil app-ok terén

A mobil számlázó program használatával, bárhol, bármikor nyomon tudjuk követni cégünk ügyvitelét. Gyors bizonylat készítésére van lehetőségünk, amelyek természetesen azonnal bekerülnek a teljes ügyviteli rendszerünkbe. Nincs szükség számítógépes vezetékekre, okostelefonunk, és egy remek mobil számlázó app segítségével felpörög az ügyviteli rendszerünk. Az elkészült bizonylatokat rögtön lehet is nyomtatni, gyorsítja ezt a munkát, egy bluetooth-os nyomtató használata. A bizonylatok pdf.-es csatolmányként e-mailben küldhetők tovább.

Előnyt jelent a mobil app számlázó program használatánál, hogy termékfotók is megjelenthetőek, ez segíthet egyébként a termék beazonosításában is, illetve szintén segítségünkre lehet, hogy a megrendelőnek, partnernek is be tudjuk mutatni a terméket.

A mobil app számlázó, a termékek be és kiáramlását is profi módon mutatja. Például a raktáros is felvihet terméket a rendszerbe, amennyiben új termék érkezett, tudja az árakat, a készletet ellenőrizni, követni. Az üzletkötők, azonnal tudják követni az árakat, A mobil app számlázó rendszerében több üzletkötő tudja, bármikor, bárhol rögzíteni a megrendeléseket, természetesen a központi készlet nyomon követésével.

Lehetőség van adott esetekben, hogy a helyszínen vegyünk fel munkalapokat, beüzemelési jegyzőkönyveket. Lehetőség van rögzíteni a megrendelőt, határidőt megadni a javításhoz stb. Az adott helyen történt rögzítésnél a GPS rögzíti az aktuális pozíciót, le lehet fényképezni az adott hibát/alkatrészt, így közvetlenül már az arra illetékesek láthatják a hibát. A javítás folyamán felhasznált anyagok felvitele, rögzítése is biztosított.

Szintén az ügyvitel rendszerét gyorsítja, teszi hatékonnyá, hogy az útközben felmerült költségek is rögtön felvihetők a rendszerbe, ilyen lehet a tankolás, vagy alkatrész vásárlása stb. A bizonylatot rögtön le is lehet fotózni, és máris ott van a rendszerünkben.

Megfigyelhetjük, hogy partnereink mikor rendeltek tőlünk. A mobil app számlázó gyorsmenüjében rá tudunk keresni, a rég nem rendelt partnereinkre. A gyorsmenü megjelenteti azon partnereinket, akik mondjuk, 28 naponta rendelnek egyébként, de ezen idő lejártával sem megrendelés, sem számla nem készült részükre mindaddig, így az adott üzletkötő máris kapcsolatban tud lépni velük és ajánlattal tud lenni feléjük.

Kiváló a mobil app számlázó rendszere, úgynevezett slepptúrák (autóról való értékesítés) megtervezésére, optimalizálására is. A túrát végző kollégák pontosan látják, a mobil app számlázó gyorsmenüjében az aktuális címeket, tudják rögzíteni, ha esetleg nem volt senki ott a címen stb.

Mobil app számlázó program, mert:

Mobilunk általában kéznél van, használjuk ki ezt a „készenléti állapotot” cégünk, vállalkozásunk ügyvitelében is.

Bevételek, kiadások, adók nyilvántartása, egyszerű gyors megosztása, bárhol, bármikor a mobil app számlázó fő ismérve.

További előnyként említsük még meg:

  • Értesítést kapunk a számlafizetési határidő lejárata előtt,

  • Környezetbarát,

  • Felhasználóbarát

  • Mobil app számlázó program aktuális törvényi előírásoknak maximálisan megfelel,

  • Mobil app számlázó program folyamatos támogatása, fejlesztések a felhasználói visszajelzések alapján.

  • Mobil app számlázó program

  • 100 % mobilra tervezve.

 

 

Keresés