^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 114 vendég és 0 tag böngészi

Facebook oldal

Ingyenes házipénztár

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

A készpénz eszközök nyilvántartására és kezelésére alkalmas program. Pénztáregyenlegek, kimenő és bejővő pénztárbizonylatok rögzítésére alkalmas. Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok kiállítása és nyomtatása ingyenes házipénztár programok segítségével.

Okos-Pénztár Free

Okos UgyvitelOkos-Pénztár Free

Ügyviteli programok.

Op.rend.: Minden operációs rendszer
fejlesztõ:
 NetSoft Informatika Kft.

Honlap : http://okosugyvitel.hu

Licenc : ingyenes (Regisztráció kell hozzá).
Szolgáltatás ingyenesen használható, ha az elmúlt 365 napban kevesebb, mint 200 db bizonylat került kiállításra: 

Bővebben...

Pénztár átlag ellenőr

fogolyoÜgyviteli programok.

Op.rend.: Windows

fejlesztõ: Unit Software
Honlap :
http://www.unit.hu/
Licenc : ingyenes.(regisztráció, postaköltség van)

Termékinfo:
Figyelje házipénztárát és kerülje el a büntetést A 2009.-ben életbe lépett jogszabály korlátozza a házipénztára havi átlagát és a korlát átlépésékor bírsággal fenyeget. Ezt megelőzendő cégünk elkészített egy új alkalmazást, melynek használatával folyamatosan nyomon követheti házipénztárának alakulását és a beépített figyelmeztetésnek köszönhetően még időben beavatkozhat. Szoftverünk teljesen ingyenesen használható és terjeszthető. Előzze meg a büntetést. Töltse le most.

A Pénztár átlag ellenőrző egy ingyenesen használható és terjeszthető szoftver. 
2009-ben bevezetésre került egy új jogszabály, melyben korlátozták a pénztárakban tartható készpénz mennyiségét. A pénztár hó végén számított átlaga nem haladhatja meg az előző évi összes bevétel 2% -át, vagy ha ez kevesebb mint 500.000 Ft, akkor az 500.000 Ft–os határértéket.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube