^Vissza a lap tetjére

Facebook

Ingyenes ügyviteli programok,

ügyviteli programok,

ingyenes programok,

Ki olvas minket

Oldalainkat 84 vendég és 0 tag böngészi

Facebook oldal

Kettős könyvelő

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

A könyvelés és a számvitel egy információs rendszer, mely a gazdálkodó szervezetek működését mutatja be. A könyvviteli tevékenység során gyűjti, rögzíti, rendszerezi és bemutatja egy gazdasági egység (vállalat, szövetkezet, egyesület, közintézmény stb.) vagyonára és eredményességére vonatkozó adatokat.
Az adatgyűjtés célja az érdekelt döntéshozók (vezetők, tulajdonosok, hitelezők, befektetők) és ellenőrző szervek (például adóhivatal) számára megfelelő információ biztosítása.

Az itt található ingyenes könyvelő programok a kettős könyvvitelt vezető cégek teljes könyvelésére alkalmas. Kis, és közepes forgalmú cégeknek, induló vállalkozásoknak könyvelő szakembereknek és könyvelő irodáknak a munkáját is egyaránt eredményesen támogatja az aktuális törvényi szabályozásoknak is maradéktalanul megfelelő programok.

DimSQL Ingyenes kettős könyvelő program

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

dimenzio

Ingyenes kettõs könyvelõ program:

Ügyviteli - számviteli program. 
Operációs rendszer: Windows
fejlesztõ: Dimenzió Kft.

Honlap : http://dimenzio-kft.hu/
Licenc : ingyenes (freeware) 200 tételig

A 20. születésnapuk alkalmából meghirdetett akció alapján most 200 tétel/cég/üzleti év mértékig – gépszám és cégszám korlátozás nélkül – ingyenesen használható a  Dimenzió Kft. DimSQL Főkönyv program modulja.

Bővebben...

Számadó - Ingyenes kettős könyvelő program

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

 

Ingyenes kettõs könyvelõ program:

Ügyviteli - számviteli program. 
Op.rend.: Windows
fejlesztõ: SZÁMADÓ Kft.

Honlap : http://szamado.hu/
Licenc : ingyenes (freeware)

SZÁMADÓ free könyvelő program  "Használd ahogy van" típusú szoftver, azaz a forgalmazó cég kötelező érvénnyel nem vállalja az esetleges fejlesztést, vagy javítást. Ez azt jelenti, hogy amíg a jogszabályok változásai lehetővé teszik a program használatát addig az térítésmentes.

Bővebben...

Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó temaitkus linkgyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. (ingyenes Számlázás; ingyenes készlet; ingyenes könyvelés; ingyenes bér). Használja ingyenesen és minden kötelezettség nélkül. Induló cégeknek; Kis- és középvállalatoknak alapvető ügyviteli megoldások ingyenesen. Ingyenes ügyviteli programok, ügyviteli programok, ingyenes programok,ingyenes bérkalkulátor,ingyenes raktárkezelő, ingyenes számlázó,ingyenes könyvelő program,ingyenes bérszámfejtő,ingyenes bér,ingyenes Kettős,ingyenes Házipénztár,ingyenes tárgyi eszköz programok.
Copyright © 2013. Ingyenügyvitel Rights Reserved.


Facebook youtube